6 Würfel, 36 Quadrate

Ulrich Mikloweit is zijn hele leven aan het knippen en plakken van typepapier. Geïnspireerd door de Grafiek van M.C. Escher creëert hij een tuin van veelvlakken. Je kunt bij zijn objecten door de openingen kijken en je verbazen wat zich aan de binnenkant afspeelt. In dit geval is het een spel van 6 zesvlakken (kubussen) die in elkaar grijpen. De schaduw die het doorkijkje oplevert is een mooie bijvangst. De expositie van zijn veelvlakken in Galerie Beeld & Aambeeld loopt nog tot 31 juli. Het is onderdeel van een reeks exposities in het kader van Bridges 2013 in Enschede. Een ervan is in de Performance Factory, waar werk van mij hangt.

iPad schets

Ulrich Mikloweit is zijn hele leven aan het knippen en plakken van typepapier. Geïnspireerd door de Grafiek van M.C. Escher creëert hij een tuin van veelvlakken. Je kunt bij zijn objecten door de openingen kijken en je verbazen wat zich aan de binnenkant afspeelt. ‘6 Würfel, 36 Quadrate’ is een spel van 6 zesvlakken (kubussen) die in elkaar grijpen. Het object geeft een mooie schaduw.
De expositie van zijn veelvlakken in Galerie Beeld & Aambeeld loopt nog tot 31 juli. Het is onderdeel van een reeks exposities in het kader van Bridges 2013 in Enschede. Een ervan is in de Performance Factory, waar werk van mij hangt.

Advertenties

Over robvandoeselaar
Dutch artist painter. Also lived and worked in West Africa, New York and India. Techniques: oil paintings on canvas/ ink, acrylic on paper/ painting on iPad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: