Papier boom

Op de prachtige tentoonstelling ‘Paper’ in Saatchi Gallery in Londen zijn uitsluitend kunstwerken van (grotendeels) papier te zien. Het werk van Yuken Teruya viel op. Hij knipt of scheurt bomen uit een kant van een papieren winkeltas of –zak (van de PC Hooft tot MacDonald’s) en plaatst ze met de bodem tegen de muur. Zo ontstaat er een kijkdoos waarin het licht prachtig van boven door de uitgespaarde boom schijnt.

iPad schets

Op de prachtige tentoonstelling ‘Paper’ in Saatchi Gallery in Londen zijn uitsluitend kunstwerken van (grotendeels) papier te zien. Het werk van Yuken Teruya viel op. Hij knipt of scheurt bomen uit een kant van een papieren winkeltas of –zak (van de PC Hooft tot MacDonald’s) en vouwt ze naar binnen. Dan plaatst hij de tas of zak met de bodem tegen de muur. Zo ontstaat er een kijkdoos waarin het licht prachtig van boven door de uitgespaarde boom schijnt.

Advertenties

Over robvandoeselaar
Dutch artist painter. Also lived and worked in West Africa, New York and India. Techniques: oil paintings on canvas/ ink, acrylic on paper/ painting on iPad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: